Nestje B – 3-2018

Zondag 11 maart mochten we ons tweede nestje verwelkomen al was deze niet geheel gepland zo zie je maar weer dat de natuur zijn werk doet, dit nestje is van de combinatie van Bindirap Daisy en Meva Bob.

Voor Bob de eerste keer dat hij papa werd, Daisy deed het weer erg goed de bevalling begon om 11.15 de eerste was een zwart/wit katertje en woog 125 gram,  nummer twee kwam 11.45 te wereld een wit katertje met twee kleine kopvlekjes en woog 150 gram, daarna had Daisy een pauze bedacht om eerst deze twee knappe mannen even te verzorgen. Om 15.25 kwam nummer drie, ook een zwart/wit katertje en woog 130 gram, het verschil met nummer 1 is dat hij een grote witte staart punt heeft met een zwart stipje. Om 16.15 kwam nummer vier, wat een rood katertje is en woog 130 gram.

Nadat we even gewacht hebben om te controleren hoe het met Daisy gaat, voelde we aan haar buikje of er nog een in zit. Het was lastig te zeggen maar inmiddels waren we een half uur verder. We dachten dus dat het klaar was, todat we net zaten te eten en verassing nummer vijf kwam om 17.45.  De laatste was een wit poesje en woog 120 gram, deze dame heeft 1 kopvlekje.

De gehele bevalling verliep erg goed zonder problemen, net als bij het eerste nestje is Daisy weer een super mama en doet het erg goed net als de kittens.

Helaas hebben we niet zoveel tijd om de website wekelijks bij te werken, veel info en foto’s zijn daarom te zien op Facebook.

Inmiddels hebben Abby, Liam, Chace, Olaf en Noah een fijn huisje gevonden,

 

Binbuzca Noah beschikbaar
Binbuzca Olaf beschikbaar
Kater geboorte gewicht 150 gram

 

 

 

 

 

Poes geboorte gewicht 120 gram

 

 

Kater geboortegewicht 130 gram

 

 

Kater geboortegewicht 125 gram

 

 

Kater geboortegewicht 130 gram