Over Ons

Even voorstellen…

Wij zijn Willem & Petra van Schijndel, trotse (groot)-ouders van een dochter en twee kleinkinderen. Wij zijn gek van dieren en hebben al jaren katten. Sinds 2012 zijn wij verliefd op het ras ‘de Noorse Boskat’.

De Noor is een actieve kat, dus zal er voldoende ruimte voor het dier moeten zijn; de Noor is graag buiten om de wind door de vacht te laten waaien en zelfs regen schuwt ze niet. Klimt en klautert graag. Spelen en stoeien met andere katten vinden ze ook heerlijk. Ze kunnen geweldige sprongen maken. Geruisloos springt ze alsof ze vliegt, dat is fantastisch om te zien!

Ze zijn zeer aanhankelijk, komt aanrennen om je te begroeten, wanneer je thuis komt van boodschappen doen of je werk. Soms houdt ze hele gesprekken met je door zacht terug te miauwen. Ze zijn nooit opdringerig, maar wel altijd zeer aanwezig.

Wij zijn daarom in 2017 begonnen met ons Cattery Binbuzca. Hoe komen we aan deze naam dat zijn de eerste twee Noren die ons hart hebben veroverd, namelijk als eerste was dat sambuzzsca Jip een super lieve black smoke  wit kater door omstandigheden hebben we hem nooit kunnen in zetten in de cattery, afgelopen jaar hebben we hem dan ook laten castreren en heeft nu een rustig leven bij onze Dochter. en als tweede kwam Bindirap’s Daisy black Tortie wit, voor haar zijn we gevallen omdat ze net op een piraatje lijkt met haar zwarte lapje over een kant.  we hebben veel ervaringen opgedaan met behulp van onze vrienden.

Wij hebben de ideale leefomgeving gecreeërd en zullen naar verwachting elk jaar twee nestjes hebben.