Leefomgeving

Alle katers en poezen lopen bij ons vrij over drie verdiepingen woning en een (afgezette) tuin.  Het zijn tenslotte onze huisdieren! ( en geliefde familielid )

Zowel binnen als buiten is er een grote ‘katten-speeltuin’ waar krabpalen staan en klimtorens die aan elkaar verbonden zijn.

Ook de kittens zullen opgroeien in onze woonkamer samen met onze andere poezen. Zo worden ze goed gesocialiseerd en zijn dan ook gewend aan alle dagelijkse geluiden.

hier onder nog een mooi stuk tekst leest u het even rustig door 

Open brief aan alle kitten kopers:

Je bent op bezoek geweest voordat je je kat mee naar huis nam. Je hebt ons veel vragen gesteld en wij fokkers hebben geduldig alles beantwoord. Ook wij hebben je veel vragen gesteld en geprobeerd om je van te voren zo goed mogelijk te leren kennen. We hebben uitgelegd hoe de kat verzorgd moet worden, wat hij of zij eet en hoe de kat onderhouden moet worden. We hebben ook gezegd dat contact met onze kittens en kittenkopers voor ons voor altijd belangrijk zal zijn en dat we ons gedurende ons hele leven verantwoordelijk zullen voelen.

Waarom? Omdat we van onze kittens houden!

Ze haalden hun eerste adem in onze handen, vol verwachting hopen we op een waardig leven. We hadden nachten met weinig slaap en zorgden ervoor dat onze baby’s de best mogelijke start kregen voor een geweldig en gezond kattenleven. De moeder van je kat is ons geliefde familielid, soms de vader, en voordat we je kitten uit deze twee ouders kregen- hebben we weken van te voren eerst alles heel goed uitgedacht en gepland.
Ook nu geldt… omdat we van onze katten houden!

We zeggen niet veel als je zegt dat je kat ineens niet meer van het eten houdt wat hij of zij hier gewend was, en accepteren elke verandering van eten ​​zonder te klagen.
Omdat… we nog steeds van hem/haar houden!

We verheugen ons op elke foto, elk bericht en elk telefoontje, zelfs na jaren.
Omdat we nog steeds van onze katten houden!

We zijn geen fokkers geworden omdat we ons vervelen, we fokken ze omdat we van dit ras houden en omdat we zo een droom vervullen, een soort van kattendroom. De liefde voor onze kittens is niet te koop met een paar bankbiljetten.
Mooie vriendschappen kunnen er ontstaan, ook dat willen we niet missen. Veel kittenkopers vertellen ons na vele jaren nog, hoe geweldig de kat is die ze van ons hebben gekregen. Dat soort momenten koesteren wij in ons hart.
Helaas zijn er ook altijd anderen die gewoon uit ons leven verdwijnen, alsof ze vergeten zijn dat wij de fokkers waren die ooit onze harten hadden verkocht.
Maar we blijven van onze kittens en katten houden!