Shows

Cattery Binbuzca doet regelmatig mee aan shows!

Dit jaar voor het eerst met onze jongens en meiden naar de show geweest. Een erg leuke en spannende ervaring, maar ze doen het super goed!

 

Show 1
Dit was op 28 januari in Houten van Neocat. We waren daar met Tarik en Mette, Tarik ging gelijk voor de open klasse Katers. Daar kreeg hij een super mooi keurrapport met alleen maar excellent op alle punten met als opmerking: ‘zeer elegant en een natuurlijke uitstraling’ dus zijn eerste CAC is behaald!

goed kijken wat de keurmeester op schijf

Mette deed toen nog mee in de jeugdklasse 6-10 mnd ook Mette krijg een mooi keurrapport met alleen maar excellent en als opmerking: ‘veelbelovend poes ‘, daar kan je toch alleen maar trots op zijn?  En dat zijn we dan ook omdat ze nog in de jeugdklasse zat krijg ze voor nu een uitmuntend 1!

even van me mooiste kant laten zien

Bekijk hier meer foto’s van de show!

 

Show 2
De tweede show was op 4 maart in Baarn van de n.l.k.v. We zijn gelijk met alle 4 gegaan, Tarik, Bob, Mette en Kari. Daisy bleef thuis omdat ze toen zwanger was .

We beginnen weer met Tarik net als show 1 alleen maar excellent dus zijn tweede CAC is behaald.

Bob had op alle punten een excellent met als opmerking: ‘lieve rustige kater’, dus ook hij heeft nu 1 CAC punt behaald.

nog even laten zien hoe lief ik ben

Mette deed voor het eerst mee in de open klasse poezen, nu ze ouder dan 10 maanden. Voor haar ook een mooi keurrapport alle punten waren erg goed, helaas geen opmerking, maar ook Mette heeft haar eerste CAC punt behaald.

Toen was ons eigen Fokje Binbuzca Kari aan de beurt, zij zit nog in de jeugdklasse 6-10 mnd. Alles was erg goed maar nog in ontwikkeling op een paar puntjes, maar ze krijg wel een uitmuntend 1.

ze vond het helemaal prima

Voor ons en de poezels een zeer geslaagde dag ook werden de mannen nog genomineerd voor de ‘best in show’.

Bekijk hier meer foto’s van de show!

 

Show 3
Dat was in Dalfsen op 8 april.

Wij hebben alleen Tarik en Mette meegenomen zodat Kari eerst nog een beetje kan groeien. Ook Bob bleef thuis tijdens deze show. Voor Tarik een belangrijke dag omdat hij zijn derde CAC kon behalen en kampioen kon worden.

Dit is Tarik ook gelukt, vanaf nu dus een echte kampioen (CH)! Ook is hij genomineerd voor de ‘best in show’.

 

Voor Mette deze show helaas geen punten. Ook dat kan gebeuren maar voor ons blijft ze een kampioen! Ze heeft wel een heel mooi keuringsrapport en een uitmuntend 2 gekregen.

Bekijk hier meer foto’s van de show!

 

Ook kan je via onze Facebook pagina al onze activiteiten volgen!